KOM OCH TA MIG LÅNGT HÄRIFRÅÅÅÅN

Princessblabla sov här inatt och självklart kunde det inte varit mysigare! Vi pratade om allt mellan himmel och jord.. och.. snusk självklart. (let's take it outside let's go for a ride, let's do it wherever we want. LET'S FUUUCK)
Hanna fick spela Battlefield2 för första gången och vi har en klar naturbegåvning dära! (Loosen up my buttons, babe)
Jag säger bara en sak, Angelina och Alice, perfekt<3 (I might like you better if we slept together)
Men som vanligt var det perfekt och jag kommer sakna min lille flärp när jag drar till Portugalien för IMORRN SÅ JÄVLAR!
Därför jag tänkte skriva dehär inlägget, för att allmänt säga farväl till folket och säga att skriv gärna sms, men jag kommer fan heller svara gott folk :) om jag inte får ryck eller nåt
Och har packat som en idiot hela dagen och kommer med 100% säkerhet glömma det allra viktigaste, men jajja.

Har verkligen ingen aning vad jag skulle skriva mer, så det får väl räcka såhär. ha det jävligt bra nu och gör inget jag inte skulle göra
(förlåt för tråkigt inlägg, men man kan inte få allt)


Och med denna bild så säger jag farväl! (sexybild till folket)
//BJ

Om vissa tar jätteilla upp (synd) för porr-texter jag skrev in, så säger jag bara att jag och Princess hade jävligt kul till dom! Misstolka gärna hur ni vill. Våra hjärnor funkar inte som dom ska, säger bara det. porr

och en sista sak..: http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0

(Hoppa över detta inlägg. var bara uttråkad)

Varit på landet i hundra år. Det jag gjorde var att spela Bf2 och se 5 säsonger av Scrubs (på 4 dar, kändes lagom).

Klockan är bara lite och jag kommer inte somna på ett tag, så jag tänkte göra ett skittråkigt test eftersom jag inte har nåt att göra!
(Läser ni allt borde ni skaffa ett liv)

Namn  -  Här är jag känd som BJ. Jag gillar de fortfarande
Född - Kanske
Ögonfärg - Grön/brun
Längd -  Långskånken är 164cm
Sko storlek - 37-38. Mina fötter har krympt

DAGENS.
Låt - Chimaira - Black heart  (kärlek)
Saknad - En mp4 med mer minne än 8gb.. räcker ingenstans
Kläder - Tyg
Underkläder - Ööh, ja
Mat - Bön-grej
Köp - Inget (tror jag)
Göra sen - Sova förmodligen.
Godis - Kexchoklad (yummeey)
Pinsammaste - Halkade på blött gräs och slog i höften. Dock var de inte pinsamt. bara ont

SVARA ÄRLIGT

Tycker du om att plocka svamp?
- Japp, roligaste jag vet. kan inte leva utan det. jag är ju 80-årig tant
Tycker du att du själv är söt/snygg? - hahahah ooorkar inte med dehär. nej helt enkelt
Du ger mycket komplimanger till andra? - Försöker så gott jag kan!
Är du nöjd med ditt förnamn? - Duger. Skulle dock vara kul att heta typ Sigvard eller Helmutt
Vad är det sämsta hos dig? - Inget, jag är bäst.   (kanske att jag fejkar självförtroende..)
Vad är det bästa hos dig?- Ganska positiv tror jag. Ibland. kanske. lite. eller?
Har du bra självförtroende? - Neeeeeeej.  (jag jobbar på de)
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? - Alldeles för mycket. (nörden inom mig klagar inte däremot)
Du tycker om att vara med tjejer? - Ja. porr4thewin
Känner du dina grannar? - mjeh. vinkar lite drygt ibland.
Vad har du för färg på dina underkläder idag? - svart (intresseklubben antecknar)
Är du en Björn Borg-fjortis? - Utan tvekan. daaaah. mah milkshake brings all dah boys to the yaard
Sporter/aktiviteter har du gått i? - fotboll, pingis, basket (en gång), DANS och så orkar ja inte tänka
Har du några tatueringar - 42
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag? - .
Tycker du om djur - Nej, jag hatar djur sa vegetarianen

BRUKAR DU...
Sova - Mer eller mindre
Ta mediciner du inte borde ta - Ja. heroin
Snusa - Alltid. De e såå charmigt (aldrig. i. livet) 
Skada dig - Inte med flit om man säger så
Lita på folk - Om folk förtjänar min livsviktiga tro på dom så, ja
Skada dig med flit - Nej. Lyssna kvinna
Drömma mardrömmar - Inte på senaste tiden. Mina drömmar består av gejms/musik <3
Vilja dö - Nejje. jävla emo-test

HAR DU...
För många vänner - Jaa. måste döda några (vafan korkad fråga)
Någon annan psykisk sjukdom? - Inte vad jag vet om än iaf
Egen dator - JA! hahah sucker
Gjort bort dig rejält - Lite varje dag

ÄR DU...
Snäll - De hoppas jag :) tihi fniss
Snygg - .
Söt - .
Kort - Ja, det har man väl hört några gånger
Klantig - Ganska rejält ja.

Kolla! Det blev en katt som äter en groda!

God afton alla små.

Right now befinner jag mig på öland (som ja, faktiskt ligger i Sverige. Ett svar till en av mina små undradevänner). Blev väckt 5:15, och drog 6 i morse för att besöka största storebrorn min med familj. En lång resa e det hit må jag säga, tur e dock att jag av någon anledning kan sova vart som helst och i vilket ställningar som helst, så jag klarade resan galant genom att sitta  som ett miffo i 6 timmar och snarka en vacker kärleksserenad.

Måste bara hålla med min kära BJ här att Brüno var en fantastiskt härlig film, lyckades gå opch se den i lördags och j'vlar vad jag garva! Hahaha, den innehöll ju också lite  halvmysiga scener som gjorde att man tappade hakan och fick vä'nda bort blicken i någon sekund för att kunna smälta det hela. Brünos kära lille petter-niklas scen jagar mig fortfarande i drömmarna om vi säger så. Filmen var iaf helt sjukt, men innehöll djupare budskap och en jävla massa skrattattacks scener, så var snälla och gå och se den alla!

Idag har det varit chill pill som fan, öland e inte direkt som NY. Det mest spännande som har hänt här idag var nog alla små flygande larver som attackerade en helt random from all over, och man fick kämpa för sitt liv för att inte bli helt svarttäckt av dessa små rackare, Men som sagt, det blir mest chill och jaga flugor här nere. Åkte dock till en badplats där jag gick ut 200 meter i vettnet, men kom änåd inte djupare än till 50 cm djupt vatten, som idag fick duga för ett dopp. Kändes väldigt komiskt när brorsans unge förtvivlat skriker:- TÄNK OM VI DRUNKNAR! 
Behövde ju inte direkt en badring om vi säger så... 

Anyhoo...skulle få slagga hos en polare till bror min. När vi anländer dit ser vi två muterade såkallade katter sitta innanför dörren. De hade lätt tagit mig i en wrestlingsmatch, fuck me vad stora de var.  De hårade ju också som jag vet inte vad, och tråkigt nog så e ju både min lilla storebror och jag sjukt allergiska mot små tigrar, så det var baar att vända och åka tbax till stora storebror och slagga ihans kattfria hus. Där befinner jag mig nämligen nu, med en sovande bror bredvid mig som däckade efter 2 sek, söt liten sak.

Nu e jag faktiskt seg själv.
Dags att krypa ner under täcket tror jag nog. Imorgon blir det till att jaga lite mer kryp tror jag nog, måste samla energi.
//PoDEBS

ps. rubriken är ett citat från min mor idag när hon skulle rita en sabeltandadtiger, mkt lyckat måste jag säga^^

hejhüpp

Blabla dålig uppdatering blabla

Igår/Idag-natt: Skulle åka in till stan och byta skitpc-spel som inte funkar och jag hinner till tunnelbanan när jag inser att jag faktiskt gömde ha med mig spelet. Kvittot hade jag, men inte spelet.
Fint
Men jag överlevde.
Kommer till affären och dom babblar om att man inte får lämna tillbaka öppnade spel, men med min charm (hahah nästan) så får jag byta till ett som faktiskt funkar. Underbart
Kommer hem och förbereder mig på en helnatt utan föräldrar eller syster hemma, så jag sätter mig i vardagsrummet med tv:n (har ingen tv i mitt rum, så de va ba passa på nu...), datan och skithög musik på. Klarar då Mirrors Edge för 2:a gången. Partaj! (Grymt spel helt enklt. däremot vad cutscenerna i 2D väldigt fula)
Gejmar xbox till.. mjeh... 1 kanske, men bestämmer mig sen för att se så Bf2 (Battlefield2 för er nOObs) verkligen funkar, så installerar skiten och patcher och hela rullen och allt går som smort!
Sitter sen och spelar i ett aaaantal timmar hehe och ja, ganska beroendeframkallande spel om man säger så. Men någon måtta fick det va. Behövde vila både ögon och rygg (satt som en hora hela tiden)..(ta  inte hora bokstavligt..)
Vid 4 började man tänka lite "vafan gör jag uppe", men eftersom jag var skitpigg så fanns de ju inte så mycket att göra förutom att titta tv och chatta me random folk som också va uppe.
Jag säger bara det, när klockan är 7 och man har suttit med teletubbies på tv i bakgrunden i typ en timme är det fan inte okej. Speciellt inte när man sen går och diskar, hänger tvätt och pratar med sigsjälv..
Men det var när man kom på sigsjälv tvätta håret vid 8-halv 9 man verkligen undrade hur ens framtid skulle bli.
Man får helt enkelt inte lämna mig ensam.

Idag: Blev väckt vid 13 av att telefonen ringer. Svarar skitsurt "JAAAAA?!??!" och glömmer bort en sekund efter ja la på vem de faktiskt var som ringde.
Somnar om.
Vaknar halv 15 av alarmklockan ja hade ställt. Masar mig upp som en zombie och undrar varför håret står åt exakt alla möjliga håll som är möjligt. Menmen, så kan de gå. Tittar på lite tv-shop på tv (oh ja, bra grejer) och drar mig sen iväg till tbanan för å träffa Steph. Idag är det nämligen den angenäma dagen vi ska se Brüno!!  
Kan ju säge en sak.. HAHAHAHHAHAHA fan vilken ünderbar film! Man måste bara se den! Den var verkligen gay rakt igenom. Sååå bäst <3
Och att han säger Reverend BJ till en präst som heter något helt annat är bara för bra. Om man nu kommit fram till vad BJ faaaktiskt kan stå för... fint vare iaf!

Fick precis reda på av Anton att dom tydligen förmodligen kanske gör typ 4-5 Bioshock till! Halelujah om dom lyckas göra alla spelen bra! (tveksamt dock..) Bara hålla tummarna    (dom som läser denhär bryr sig extremt. känn kärleken)

Nu hade ja ett litet dilemma om ja skulle lägga upp bild på Bf2, Mirrors Edge eller Brüno.. Så kom jag fram till att säkert ingen vet va Bf2 är för nåt.. och Faith från Mirrors Edge är min bara min. Jävligt cool brud. Blivande Miss BJ. Kanske
Så, njut! (ville skriva ENJOY, men ja satsar stenhårt på att inte blanda svenska och engelska nu... har fortfarande lite mardömmar från dendär bloggen. huh.)
 .


//Reverend BJ.
höhöh. ja vet, jättecharmigt

snabbisbloggning

För det första:
Ja, jag kommer skriva om Metaltown och allt blabla när jag orkar, behövde bara slänga upp lite text nu av en speciell anledning!

För det andra (anledningen till att ja ville skriva):
Eftersom jag har varit lite mindre glad idag (massa skit jag inte ska tråka ut någon med) så gjorde jag det jag brukar göra ibland när man undrar VARFÖÖÖR GUUD HAR JAG FÖRTJÄNAT DETTA?!? (liten överdrift), så jag kollade igenom massa äckliga bimbos bloggar eftersom att det alltid muntrar upp en! Ren lycka att se så fina människor. Veta att någon har det så jävla mycket värre
Så, kom in på en bruds blogg (http://bellaaat.blogg.se/) och visst, när man klickar upp sidan ser hon kanske jättefräsch ut och mums sicken brud, men.. nää, inte alls.
Och helt seriöst, när man ser tjejer som faktiskt känner att dom behöver visa upp bilder på sigsjälva i bara underkläder(snubbarna som läser dehär kommer kolla bloggen nu.. njut! eller nåt) så känner man faktiskt hur bra man har de! Och att hon skriver "Beutiful" gör en bara ännu mer lycklig.
Hon skriver bland annat:
Jag älskar min smala kropp och mina bröst! Bara för att ni som klagar säkert är tjocka och skulle göra vad som helst för att få den kroppen jag har! ehh fuck you!
Man känner värmen hon ger ifrån sig! Vilken tjej asså... pusspårej
Hon kan helt ärligt inte må bra stackarn. Visst, asbra att hon har självförtroende, men att behöva tracka ner på andra samtidigt är väl kanske inte de bästa.
Och en annan sak! Hon blandar engelska och svenska ganskamycketöverallt och helt seriöst ville jag kväva migsjälv med kudden ett tag, så jag kommer nog inte blanda så mycket från och med nu..! Herreguuuhd (okej, de kommer väl ploppa in små ord kanske, men de e en annan sak)

Det var väl det jag ville visa bara. Man behöver absolut inte hålla med.. men jag har rätt! kanske

När vi ändå är inne på bloggar så måste man kolla: http://rahlenfeldt.blogg.se/  säger bara en sak.. GAAY =D
(samma snubbe, men måste ses) http://www.youtube.com/watch?v=Eg31oEM6tCY&feature=player_embedded
En liten del av mig dog när ja såg den faktiskt

(passande bild)

Nu ska jag äta och tänka på hur glad jag är att ja inte ser ut sådär!
//BJ

RSS 2.0