"Hanna, ska vi spoona?"

Bj sitter nu hemma hos Princessofblabla och tittar halvt på Matrix/snor filmer och serier. Bra grejer.
Imorrn bär det av till gröna ängar! Eller aa. vi åker tidigt imorrn till el Ullared för att shoppa maximum i 2 dar. De blir intressant! Jag och Princess som äääälskar att shoppa. (ironi på högnivå). Men man hittar nog fina saker
Sedan blir det som folk nog förstår METALTOWN! det man har längtat efter i tusenmiljarderår är nu här. freakin awesome

Igår var jag på bio och Såg Anti-Christ. hahahahha se inte den för faaan. Den var helt sjuk. Och inte sjuk på ett bra sätt.
Det var en charmig scen iaf när bruden i filmen slår honom hårt som fan med en big ass-trästock (medan dom har sex fyi) rakt i fjottagrejerna. Han däckar (konstigt) och hon borrar ett hål i hans ben och sätter fast pinne med en jävligt stor stenvikt på så han inte han röra sig.  MYSPYS! Varför träffar man inte så fina tjejer här i vardagen..?
men aa
den sög

Vet icke vad jag ska skriva om nu. Princess sitter och räknar pengar och jag.. ja, vad gör jag? (Hanna sa precis Fuckilation. Fint). Fruktar typ 7 timmars bilresa imorrn eftersom jag mår illa av så lite som att gunga. Men det blir att sova och lyssna musik/snacka skit med Hansan.
(kommer avlida...)

Kommit fram till en sak också. Matrix 3 suger och tar aldrig slut

Men ville bara allmänt ta farväl! see ya fuckers. Tebax på måndag
//BJ


Hellowxxxxx folks! ( Ja, jag vet att jag använde massa ""w" & "x" )

Nu har vår lilla primadonna BJ skrivit ett fint litet inlägg, har dock inte läst det än, men jag tvivlar aldrig på henne.
Kom precis ur duschen ren och fräsch, magen kallade då plötsligt på föda, och feg som jag e vågar jag inte säga emot. Hade ju dock inte ätit sen kl. 15 så det var inte ett mysterium att hungern kallade. Det var bara att dra en snabb liten dubbel-macksor, bra grejer.

Btw Jess:- Ja tack, jag spoonar gärna med dig.

Brunetten ligger nu i min säng och voltar med sin mobil som vanligt (väntar bara på att den ska flyga iväg, vilket har inträffat ett antal ggr) (Nu gjorde den det, när man talar om trollen...) lr ngt åt det hållet. Hur som helst ligger hon i sängen och kollar Scrubs och fnissar, jag själv sitter dock åt fel håll så blir till att man vänder huvudet stelt som en kastrull bakåt lite då och då. Äckligt noga beskrivning av vad som sker i detta nu kom jag på. Roligt nog gör vi inget speciellt.

Anyways...imorgon bär det ju av till billighetsshoppingens paradis, Ullared, och där på METALTOWN! Tjo fakking ho vad skojsigt det ska bli. Som Jess nämnde ovan, är ju inte shopping direkt vår favoritsyssla, men av någon anledning har jag en mor  som är galen i placet och sedan några år tbax har vi åkt dit en gång varje år. Veteran? Javisst!  Jag har helt enkelt vant mig, och jag lovar er, man kan dö där inne. 40+ kvinnor som springer runt och drar i kläder och annat är inte att leka med, welcome to the jungle...

På fredag är det GBG och part party med Metaltown mys. Vädret ska tydligen vara på vår sida med sol och värme, har redan varnat Jess att hennes converse antagligen kommer smälta i asfalten, men det är ju lite coolt på ngt konstigt sätt måste man ju ändå säga. Det blir till att inkasera en keps til hjässan och en stor jävla vattenflaska helt enkelt. Det kommer iaf att äga äckligt mkt och jag känner pirret i kroppen, jippie^^  Nu har jag låtit gay enough, time to sleepa lite. 

Hej då hej mina små kära shitbreaks, see ya'll!
//PoDEBS 


Första bästa

The silent man..woman is now awake!

Var hälsade små barn, er favorit Princess of Darkness e tbax, hör och häpna!


Jag har helt enkelt tagit ett sabbatsår lr ngt liknande från min och SuperBJ:s kära blogg, aka. inte orkat/hunnit direkt brytt mig om den couldn't care less, men nu jävlar e det dags att klottra ner lite krummelurer (<-- vem kom egentligen på det ordet?)

Tur är iaf att min lilla brunett har uppdaterat mkt exemplariska grejer för er trogna läsares skull, alla borde tacka henne med att skänka ett sexy-ass vapen eller en ny Data-mus till henne, det är hon värd, period.

Hur som helst har vi nu äntligen hamnat i tidsperioden som kallas för sommar, regn,moln,sol,regn,lite sol, moln och regn igen, men nu ska vi inte vara sånna, man får vara glad för vad vädergudarna ger oss (iaf tills vi lyckas finna ett sätt att besegra dem på). Somarlov iaf, hurra hurra. Skolavslutningen var ungefär lika underbar som vanligt. Vår käre rektor satte på den traditionella truddelutten av hans älskling Vivaldi, och uppmuntrade oss glatt att tänka på små sockervaddskaniner som skuttade runt på gröna ängar och kristallklara bäckar som glittrade osv. Jag fattade inte direkt leken, för av någon anledning såg jag bara en galge framför mig, och en hängning was about to happen om vi säger så. Jesus Christ, vår rektor är en rejäl douche bag. But hey, that's the way it is.
Gick iaf hem med hyfsade betyg, och avslutade dagen med en 4 timmar lång power-nap (antar att det går i släkten jess lilla)

Dagarna gick... blablabla. Har iaf lyckas dra mig iväg med min lilla kuban och sett The Hangover. Hujedamej vad den ägde. Lystring alla invånare, SE DEN. Ett måste, sjukt rolig :) Direkt efter den skojiga lilla rullen, nöjde vi oss inte utan ville se lite mer snusk, så hyrde Superbad när vi kom hem, lagom, rolig  liten film som passade alldeles utmärkt.

Några dagar till gick och pang boom var vi framme vid midsommar. Midsommar innebär som BJ redan har nämnt, släktingar som man fortfarande inte efter (17år) riktigt lärt sig namnet på. Det kändes som vanligt lite..aa poo att åka ditt i år och le så mkt som möjligt, men som sagt tur att du skulle dit min snuttefilt, för fan annars hade man varit pannkaka. Kubanen var också med iår, fascinerande, tur att någon kunde underhålla vår lilla kusin The Hulk iaf. Det tackar vi för.

Det mest chockerande var iaf att se vår lilla fjortispysslingsyssling, förändras till en lilahårig basshuntertechnoemo på två ben, med lite fantasi så kunde han faktiskt ha sett rätt så skaplig ut iaf. Praise the changes! Lr nått...

Mysigt var det iaf, tränga ihop sig på några ojämna madrasser på golvet och kolla film på kvällarna, bl.a. The number 23 som Päss föreslog, och den natten hade man ju inget annat  än "23" i huvudet, trodde jag skulle bli lite psykstörd där ett tag, tur att du kände det samma. Den var iaf bra, dock lite obehaglig måste jag säga. Läskigt att få tanken att man kan tappa kontrollen över sig själv helt och hållet. 

Tur att de starka männen i vår familj slängde i vår barkbit till båt också, så vi kunde ro runt lite. Särskilt när Alle körde runt i en cirkel och frågade vart vi skulle. Man kan ju inte svara ngt annat än: - Runt. Kör bara. (förlåt, orden förföljer mig och man tänker ju på det nu också) 

Efter sådär ca 4 dagar körde vi hem i en sån där på 4 hjul, dock inte en fård (jess you got it), lämnade landet på den soligaste dagen. tjoflöjt vilken dålig timing. Skönt att softa lite hemma iaf för imorgon blir det till att packa om igen! 

Dun dun DUN, METALTOWN RESAN BÖRJAR PÅ ONSDAG!!!!!!!!!! :D<3
Jag tror jag kommer kissa på mig, det kommer äga så omänskligt mkt! inte bara att åka dit, lr jo, fast allt blir liksom triljarder ggr bättre när det blir Hansantransan och Pässjäss tillsammans damnit! Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig, men fan GOLDEN TITTIES! Sådär ja, nu sa jag det. Kan ju bara säga att jag längtar ihjäl mig om ni inte hajjade det mina kära. 

Nu har jag skrivit lite för mkt kanske, men som sagt, har kittlats lite i fingertopparna under sabbatsperioden. 

Om en halvtimme bär det av till el sjukgymnast och lite träning eftersom att jag har en rygg som en 80-åring. Ack och ve, men jävlar vad sexig min rygg kommer bli sen, muskulös och grann säger jag bara, pass på!

Have it awesome
//PoDEBS


Måste säga att jag blir mer och mer sugen på att skaffa en liten tattoo på min arm, måste bara finna det rätta motivet. Ett poträtt är rätt så uteslutet.




 


just sleeeeeep

05:59

Sover fortfarande inte

here we go again

Tjo hotties!

Åkte iväg till Karins landställe igår med massa folk från klassen. Vi grillade (börjar bli bra på det) och imgicks lite, men Karin och några andra skulle sen åka iväg hem för att dom mådde dålit eller nåt, så vi kvarlämnade hittade en extremt fin liten trästugeliknande grej precis vid vattnet där vi valde att stanna!
Vet inte riktigt vad vi gjorde helt ärligt, men det var kul iaf! Blir väl sista gången man träffas nu på sommarlovet eftersom alla åker bort, så det var skojs med en sista natt me gänget eller vad man säger. Sov inte en sekund heller, men de e så de ska vara.
Men det var väldigt myspys förutom att de kanske blev lite mycket.. dricka, så idag mår man väl inte helt 100! (Hungover on a tuesday.. var tvungen. för er som inte fattar: get over it). Men jag lever och allt så de e chill.
Däremot var det inte så kul att sitta på en fakkin buss vid 6 på morgonen.. Sitter seriöst på min väska 100% lodigt på golvet i gullmars och väntar i 11 minuter (det är lång tid på morgonen) och tänker: VAFAN gör jag här..
Kommer hem vid 7 och somnar på en sekund. Vaknar 13. svarar på sms. somnar om. vaknar 15.
Och dääär försvann den dagen!
Av någon anledning blev jag svintrött på kvällen och somnar vid 22. vaknar 2. Råpigg. I liiike! Därför jag sitter här 04:13 och skriver... BLOGG. Botten är nådd tackar som frågar

Aja, eftersom man vaknar grovtidigt måste man ju göra något, och jag hittade Unreal Tournament igår gömd i en hylla här hemma, så jag installerar det och spelar lite. Men eftersom att jag inte har nån riktig mus att spela med så går de helt sär, men man försökte ju iaf.
Metal note: KÖP DATA-MUS
Btw. guuuuh så fin grafik på spel från '99

Kom på en sak. Midsommar på fredag (tror jag det var). KUUL. Åker man till landet och träffar hela tjocka släkten och ska försöka vara social. not my cup of tea som man säger någonstans
Men det är ju alltid kul att träffa Hanna där så det blir awesome vilket fall som helst! Vi har ju faktiskt blivit bäst (16 års träning) på att totalgömma oss för släktingar, så det kommer gå prima. Tror vi hälsade på runt 3 pers förra året.. woop!

Nu är klockan 04:41 och jag ska tro det eller ej försöka sova lite. På något sätt

Okej, jag vet att jag är ganska gay, men denhär måste t.o.m helstraighta människor tycka är helt epic. Den går helt emot naturens lagar.
Bilden är tydligen ganska känd. Konstigt. (ironi gott folk, ironi) 



//BJ
Btw. Varför har jag flera blåmärken och svinont i vänster smalben...? Mysko

sommarlov (!)

Var på Grönan igår med folk från klassen och det var myspys på högnivå.
Har även hittat min nya kärlek: Bergochdalbanan.  Vet inte hur många gånger jag åkte den, men det blev en hel del!
Förrutom whiplash-skador av Vilda fakkin Musen och att dom enda som var på Grönan var fjortisar (någon dag kommer jag med en machine gun och skjuter varenda en av dom, mark my words) så var det bara skoj!
Vann också en fin svart leksaksbil jag lyckades förstöra efter någon timme, men sånt kan ju hända.

Hade iaf avslutning i skolan idag, men vi fick inga fakkin betyg!! De va ju därför man kom dit!
Fucking bullshit att man tydligen får dom hemskickade..
Men fick reda på betyget i Foto och jag fick VG+ hehe och med tanke på att jag inte hade tagit ett enda foto själv så var det bra jobbat tycker jag!
Hade egentligen tänkt fira börjandet av sommarlovet med att grilla ute me folk, men eftersom de va pissväder så skjuter vi fram lite påre. Det blev istället att power-napa i runt 3 timmar vilket var väldigt behövligt.

Och jag har trååååååååååkigttråkigttråkigt. Funderar på å se nån skojig film, men det står helt still och jag orkar inte tänka ut någon.
Orkar inte heller tänka ut nå fint å skriva, så nu fåre va! Man får va glad att ja uppdaterar iaf

SUIT UP
//BJ

btw det blev att tanka ner How I met your mother-avsnitt ist för film. Jag har kommit fram till en sak. Jag är ganska retard när det gäller vissa data-grejer..

Let's get it poppin' shorty we can switch positions

Rubriken: Ja. annan låt som grov-fastnat

Så, vad har hänt under senaste dagarna egentligen?
Systeryster tog studenten och fick 20 fakkin tusen.. och vad ska hon göra me pengarna?  "Spara".
Var med på hennes utspring och vad gick på repeat i mitt huvud? 3ÅRKVAR3ÅRKVAR3ÅRKVAR

Var på bio igårkväll med Elias och såg "I love you, man" som va så grymt rolig så jag vet inte va ja ska säga. Den ägde iaf och alla måste se den! Det var indeed väldigt trevlans! :) Var däremot ganska borta under kvällen för ja tror ja börjar bli sjuk... kul nu precis innan sommarlovet! partaj
Men sen kommer jag hem och somnar så fort jag kommer innanför dörren (nästan) vilket är runt 1. Vaknar 4 och är helt och fullt klarvaken. how the fuck? Sätter igång datorn, chattar lite me Jockepocke som var den enda som va inloggad (trevlans) och kollar på Burn after Reading. Igen. hehh
Lyckas somna om igen vid 9 men blir väckt vid 10 av min morgonpigga syster som skriker som en idiot och spelar svinhög wannabemyskotechno-musik. Jag går upp helt borta i huvudet och dehär e ungefär vår konversation:
Jag: Vad i HELVETE gör du uppe så tidigt?
Denise: Öööh klockan är 10, normalt folk är  vakna då..
Jag: NEEJ det är man inte?!? JAG MÅSTE FÅ SOVA!!!! (Meshuggah - Bleed börjar spelas upp automatiskt i huvudet av ren aggression)
Denise: Men deal with it!
Jag: Och stäng av din äckligajävlahelvetesfjortismusik! Får ju psykbryt!
Denise: De e braaa! Daah! (okej hon sa inte "daah", men hon kunde ha gjort de)
Jag går in i mitt rum, sätter igång Sugar coated sour högt som fan så de överröstar hennes musik och somnar om i 1timme tills min efterblivna kompis (no offence) ringer och ber om att ja ska nämna ett bra xbox-spel hon ska köpa till hennes pojkvän...
Sammanfattning: Jag är trött. Med all rätt

Kom på en sak heheheh på tal om sommarlov. Syster min åker ut och tågluffar snart i 3 veckor vilket betyder ingen jobbig jävel hemma! och eftersom att både mor och far slutar hyfsat sent så blire maximum med chill under dagarna! Kan man komma ikapp med alla xbox-spel man inte spelat på länge. I alldeles lugn och ro. kommer äga
Hannapann får komma över också så vi kan spela Halo3. och så måste hon/du/whatever pröva Bioshock så hon/du/whatever blir lika kär som jag

Varför röstar folk på Sverigedemokraterna?? Idioter...

Såg btw The Mist idag. hahah den sög så hårt. Lite snörpligt slut bara som ja inte ska avslöja för er småpluttar som inte sett den. Men allvarligt. hahahahahah

Jag har mvg-matteprov imorrn. jag har inte rört böckerna. klockan är 00.20. kommer gå bra!  happy thoughts
//BJ

RSS 2.0