Dead or not, here I am

God eftermiddag kära läsare som antagligen inte existerar, allt bra med er?

Idag är det den 3e maj och det är snöslask ute, men det är ni nog medvetna om. Många klagar på facebook, i sms, oralt osv... Själv tycker jag att det är fascinerande att det faktiskt är möjligt. Förra vecka var det 30 grader och strålande sol, det var nästan så man fick en sexig bränna över en helg. Men som sagt, tji fick vi, moder natur är och förblir the allmighty.

Klockan är ca 13:05 och jag sitter i ett grupprum i plugget med två av mina klassisar...Mysig musik spelas i bakgrunden och alla sitter framför en varsin laptop. Vad ska man annars göra när man har 2 ½ timmar hål? Jag vettefan... Jag försökte med hänga gubbe men de gav upp efter 2 minuter, riktigt fighters. I can't blame them, man blir inte direkt taggad när det är grått ute och ojämn värme inne. De kom iaf så här långt:
JAG ÄR EN _ES_IS.
Jag tyckte det verkade rätt självklart eftersom att det stod en festisflaska på bordet, men ibland blir det korvstopp i ballongen helt enkelt. Jag älskar dem ändå.

Hur som helst, snart har jag klarat av första året på högskolan, cirkus 1 månad kvar och sen sommarlov, lr aa, en arbetslös sommar eftersom jag inte lyckats få ngt sommarjobb. It le sucks, men vad ska man göra? Får chilla galet och hoppas att det blir badvänligt väder så att man överlever iaf! Sen så fyller man ju 20 i juli också, Partaj! Ingen är väl hemma då men förväntar mig minst 20 grattissms, annars blir jag lessen...


Jag saknar Super BJ... Det e pruttigt att bli vuxen, men får ju så mkt att göra och allt krockar och allmänt blobbar ihop sig så att man inte hinner dejta lika mkt. Vår kärlek är dock så stark att vi överlever ändå!!! Mer lr mindre iaf... Jag vill ha sol och värme och gå runt i minimala kläder så att allt syns och "bounsar" i slowmotion när man springer längs trottoarkanten och jag vill ha det nu!

Usama Bin Ladin är ur vägen också får vi inte glömma, Obama is the man. Keep up the good work bro <3

Nu har jag skrivit tillräckligt med onödiga saker tror jag allt, hoppas ni överlevde och hade det trevligt!

Peace ya'll
PoD


Everybody loves everybody - Jackie Moon

RSS 2.0