BJ and..dun dun dun PRINCESS OF BLörbihörbiee...

LALALALALALALALALAAAAA SM-GULD SM-GULD SM-GUUUUUUUUUULD! (random beginning) *hanna sjunger*

Nu sitter jag (princess) och Super-BJ at my crib och chillar litääää i alla möjliga positioner. Snusk.

Det var typ hmm...aaa...jättelänge sedan som vi hookade upp med varandra, men idag stod solen tydligen rätt på himlen och förde våra vägar mot varandra. Hallelujahkörerna återuppstår från påsklovsveckan. Skämtåsido. Det var iaf en lyckans dag (är fortfarande eftersom vi är så awesome att världen inte kan få nog av oss).

Vi träffades upp i el Farsta centlum vid tolv (the magicial hour), eternal black shadow hann först dit idag hihi*high five*.  Jag förstummades då jag såg den vackra skapelsen komma ner för trapporna från tunnelbaneperrongen, äntligen hade hon anlänt för att träffa mig, hennes skönhet, den var bländande (Jessica skrattar aphögt just nu), aldrig hade jag sett ett sådant skinande ljus på två ben. Det blev kramkalas, sen vidare in till staden hohoh^^ 
Pigga som vi inte var, hamnade vi på fel uppgång och fick gå längre än vad benen hade tänkt. Hur som helst hamnade vi på macedonken på hötorget för att vila benen efter 20 min tågresa. Det ena ledde till det andra och plötsligt satt vi och diskuterade vackra fåglar med en trevlig liten vintyrig dam på trappan utanför konserthuset. Det var coola bananer indeed :D

Nu började The Fog på tv och den tror jag att jag känner mig tvungen till att se så...tack och hej korvpastej //PoDEBS :D
Over  to BJ


Tjo.
Lilla jag har redan sett den ganska värdelösa filmen, så jag passa på att skriva lite bullshit här.
Som Hanna skrev så träffades vi för första gången på flera århundraden (fastnade lite nu, Hanna hittade porr på tv:n), och som vanligt är det bäst att se min lille underbara plutt!
Vet inte vad man ska berätta om dagen. Vi har inte gjort så extremt mycket. Blir ganska mycket chillinmillin när vi hänger vilket är precis som vi vill ha det.
Kan berätta att dagens besvikelse var iaf the lack of snusk i Playboy-tidningen vi hittade. Jäähla skit
(Hanna klagar nu på att filmen suger.. "det ser ut som den är gjort på 20-talet eller nåt")

Vi hade även skoj på BR som vi helt plötsligt hamnade på av misstag. Eller inte riktigt. Vårat hood.
Men vi tryckte på grejer, spelade lite spel på en tv med sisådär två pixlar totalt och hittade våra avbilder i smurf-leksaker. (jag fick en med en gura och Hanni fick en fotbolls-spelande smurf)
Eftersom vi har en speciell ganska priceless barnslig humor (yesbox) så hade vi skojs som attans.

Om man ska prata lite allmänt så kan jag berätta att jag (miss BJ) träffade folk från klassen (samt lite random-folk) igår och grillade. Vi åkte till myspys-stället Långholmen efter lång övertalning av Rasmusen. 
Själv var man den skillade grill-mastern och höll koll på korvarna och alla bra grejer. Dock råkade jag putta ut några korvar från engångsgrillen, men det har väl aldrig skadat någon.
För er som undrar kom det miljarder myggor framåt kvällen som gjorde mig lite obekväm. Okej då, jag såg en liten ful mygga.. men den surrade mig i örat! snyyft

Dags to kirr
//BJ

Nya kärleken btw: Megan Fox (för mycket droooool) ni vill så veta det

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför se dåliga filmer när man inte behöver? And stop take songnames from good bands...

2009-04-19 @ 23:37:36
Postat av: Caroline

UPPDATERA MER! ;D

2009-04-30 @ 19:10:23
URL: http://rotens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0