BJ and..dun dun dun PRINCESS OF BLörbihörbiee...

LALALALALALALALALAAAAA SM-GULD SM-GULD SM-GUUUUUUUUUULD! (random beginning) *hanna sjunger*

Nu sitter jag (princess) och Super-BJ at my crib och chillar litääää i alla möjliga positioner. Snusk.

Det var typ hmm...aaa...jättelänge sedan som vi hookade upp med varandra, men idag stod solen tydligen rätt på himlen och förde våra vägar mot varandra. Hallelujahkörerna återuppstår från påsklovsveckan. Skämtåsido. Det var iaf en lyckans dag (är fortfarande eftersom vi är så awesome att världen inte kan få nog av oss).

Vi träffades upp i el Farsta centlum vid tolv (the magicial hour), eternal black shadow hann först dit idag hihi*high five*.  Jag förstummades då jag såg den vackra skapelsen komma ner för trapporna från tunnelbaneperrongen, äntligen hade hon anlänt för att träffa mig, hennes skönhet, den var bländande (Jessica skrattar aphögt just nu), aldrig hade jag sett ett sådant skinande ljus på två ben. Det blev kramkalas, sen vidare in till staden hohoh^^ 
Pigga som vi inte var, hamnade vi på fel uppgång och fick gå längre än vad benen hade tänkt. Hur som helst hamnade vi på macedonken på hötorget för att vila benen efter 20 min tågresa. Det ena ledde till det andra och plötsligt satt vi och diskuterade vackra fåglar med en trevlig liten vintyrig dam på trappan utanför konserthuset. Det var coola bananer indeed :D

Nu började The Fog på tv och den tror jag att jag känner mig tvungen till att se så...tack och hej korvpastej //PoDEBS :D
Over  to BJ


Tjo.
Lilla jag har redan sett den ganska värdelösa filmen, så jag passa på att skriva lite bullshit här.
Som Hanna skrev så träffades vi för första gången på flera århundraden (fastnade lite nu, Hanna hittade porr på tv:n), och som vanligt är det bäst att se min lille underbara plutt!
Vet inte vad man ska berätta om dagen. Vi har inte gjort så extremt mycket. Blir ganska mycket chillinmillin när vi hänger vilket är precis som vi vill ha det.
Kan berätta att dagens besvikelse var iaf the lack of snusk i Playboy-tidningen vi hittade. Jäähla skit
(Hanna klagar nu på att filmen suger.. "det ser ut som den är gjort på 20-talet eller nåt")

Vi hade även skoj på BR som vi helt plötsligt hamnade på av misstag. Eller inte riktigt. Vårat hood.
Men vi tryckte på grejer, spelade lite spel på en tv med sisådär två pixlar totalt och hittade våra avbilder i smurf-leksaker. (jag fick en med en gura och Hanni fick en fotbolls-spelande smurf)
Eftersom vi har en speciell ganska priceless barnslig humor (yesbox) så hade vi skojs som attans.

Om man ska prata lite allmänt så kan jag berätta att jag (miss BJ) träffade folk från klassen (samt lite random-folk) igår och grillade. Vi åkte till myspys-stället Långholmen efter lång övertalning av Rasmusen. 
Själv var man den skillade grill-mastern och höll koll på korvarna och alla bra grejer. Dock råkade jag putta ut några korvar från engångsgrillen, men det har väl aldrig skadat någon.
För er som undrar kom det miljarder myggor framåt kvällen som gjorde mig lite obekväm. Okej då, jag såg en liten ful mygga.. men den surrade mig i örat! snyyft

Dags to kirr
//BJ

Nya kärleken btw: Megan Fox (för mycket droooool) ni vill så veta det

One with the flies

Wipe your tears, I'm back.

All the ways, efter hundra år av flygplan och flygplatser kom man fram till Suecia igen. Kunde änteligen svara på sms man fått. Jag är en sucker för mobilen. Lite beroende kanske.
Och det är ju inte snö direkt så de kändes lite bättre. och snart får man träffa the one and only Hansan! och ofc babby, vi ska ut och shoppa! Om du fortfarande kan leka på Lördag så blir våran date då :)

Och jag måste skriva, till el Anonym (som jag vet vem de e btw) som så sött skrev "skriv på svenska ELLER engelska" så kan jag bara säga. SUCKAH. mucka inte me mig.. heheh. om du inte märkt de är både jag och da Princess swenglish-people och that's the way it is. Och bara because of det så will jag overdrive som hell. Eller inte riktigt, lite jobbigt.
Men om du inte gillare behöver du inte läsa hoh

Känner mig smart, håller på att lära mig om att tracka IP (hehehe), ja kan bli apbra hacker någon gång kanske. Och om all bullshit man ska download för att kunna ladda ner igen. Ipred-lagen är så onödig så man kan svimma.
Kommer skaffa all sån nödvändig grejs till min sprojlans nya lap-top jag probably beställer snart. Jag känner att jag kommer använda den till att nörda spel as hell, men de e väl så de måste vara. Fast inte överdrivet.

Gillar att nån random snubbe från PERU precis frågade "Are you boyfriend?" I liiiiike. score dude
Nope, jag behöver inga dudes, jag väntar forftarande på att Lara Croft kommer åkande på sin motorcykel, stannar utanför mitt fönster, skriker "c'mon baby", så hoppar jag upp och vi åker till Bahamas och lever lyckliga i alla våra dagar.
Eller Carmen Electra, jag har hittat min kärlek för henne också. Eller båda. Jag har inga krav överhuvudtaget. nejnej

Ehehhehe jag avgudar att Dragonball kommer som riktig fakkin film. Helt beroende man var av dom när man var en aning pluttigare. måste lätt ses hur dålig den än kommer vara. Något att satsa på ma Princess?

Tänkte lägga in en bild på Carmen här, men kom på att de kanske blir lite väl porrigt. Vill inte skrämma bort alla småpluttar som läser våran blogg.
Men it's tha dags att avrunda för jag e hungrig som satan.


(blev kär i bilden)

//Suuuuper-BJ


Princess of darkness all fancy and stuff

Yao everyone!

Precis som Super-BJ säger, så fungerar inte riktigt det här med uppdatering för mig. Det tar sin lilla tid, men det kanske e bra, den som väntar på ngt gott...

Anyhoo...det e ju chickenlov och grejs, vilket innebär för min egen del att jag e ute och röjer i solen(när den e framme) och andas så mkt oxygen som möjligt, när man för en gång skull slipper sitta instängd i ett tegelbebyggt plugg aaaaaaall day long, that's why jag inte har spenderat så mkt tid vid el dator, så nu vet ni det tjo flöjt. För tillfället är det grått och regnigt ute(därför jag sitter här, aha!)


Till skillnad från vissa andra som ligger i ett annat myspysland och glassar i sol och sand, (dumma dej, jag ska officiellt sätta upp en annons där frivilliga får komma och måla min kropp brun så att jag inte känner mig likblek, när du kommer tbax din stek) (det blev rim damnit) Iaf, så ska jag rulla till el landställe snortidigt imorgon och fira lite påsk och annat, tror att din syster yster och mami ska joina också Bj, du missar en date med vår älskade "Tjena snygging, jag har kissat i kalsongerna!", så suck on that! HAHA! (Desperat försök till att få dig att fälla en tår av saknad)

Det ska la bli lite lagom trevligt sådär, vara lite social med el släkt och grejer...hmm, man får godis iaf och man kan snora lite till den underbart fritt flygande pollen som ligger i luften, så det blir party^^ Bara solen skiner, så blir det glada miner på Hansan :)


Det är helt amazing att du har blivit vegetarian mannen! Jag skulle fan inte klara av det tror jag...eller kanske, fast då käkar jag middag hos dig everday, and you'll give me that VIP-card, capish? Känns lite halvbra när man är allergisk mot halva världen, så antar att jag får fortsätta mitt brutala liv som köttätare ett tag till, iaf tills jag hittat ett krummelurpiller som healar mig från kli i ögat och svullenihalsenmoment. Är säkert allergisk mot pillret också om det finns ngt, men jävlar vad jag ska hålla  tummarna på att de uppfinner ett sådant! Ett till mitt immunförsvar hade inte varit så dumt heller, jag bangar inte på att knarka några sånna. Att rå på (<--säger man så?) "Hålla tummarna", så var det ett tag sen jag lirade Halo damnit, inte bra. Men som sagt, jag är en sådan där aktiv människa som måste ut och leka flera timmar om dagen för att kunna överleva! (Känner att det är dags att rasta mig själv snart, blir helt pirrig i kroppen fan, hopp och lek!).

Måste bara säga att de där fjortishistorierna är OFF THE HOOK! nämen de e bara för fina, önskar jag hade en sådan hemma, hon skulle hitta Fiffi^^ (Måste ju ha ngt att öva på när jag provar min nya sniper sen). Btw, så är det nya code-word för små gulliga fjortisar "armbåge", och varför ska jag berätta nu! Päss, du vet i vänner när rachels extremt underbara polare kommer och besöker henne på Central Perk, så låter de som omänskliga fågelungar, och Pheobes och Mon dra till med "Look! I've got elbows! AHHHHHH!". Långsökt värre, men det funkar fan ^^ Och till de som inte har sett vänner säger jag, nevermind, 5:an 19:30, vardagar.





















(Joey and Chandler and thier sexyass dog)


har som vanligt inget vettigt att skriva. Har bara tagit det chill med homies på lovet, vandrat till Farsta centrum och fikat på Donken tänkte jag säga, men käkat och grejer. Inte mkt för shopping som sagt. ÖH! hörru du Jäss, som handlade massa skit innan du drog till Portugeslandet! Fuskilation(hehe) säger jag bara! jag behöver också grejer, men jag suger ju seriöst väldigt mkt på att shoppa, så när du kommer tbax ska du fan hjälpa mig annars skriver jag en depplåt till Crashing code....

Idag har jag städat och...städat, och skänkt bort ett par nya, röda, sexyass converse till min polare Fadde. Fick dom av min sis, när hon kom hem från Turkiet, de var dock för små för mig Princess Bigfoot, Nämen kände inte för att gå runt och oja mig i varje steg, därför bestämde jag mig för att skriva mitt namn på dem (med en permanent penna, evil^^) och ge bort dem. Fy fan så generöst.


Fan vad jag diggar dessa bloggstreck, skit snygga ju! Skulle allmänt dö utan dem tror jag, checka in sturkturen damnit.
Nu känns det som att jag har skrivit en hel bok om ingenting, så...vi hörs dudes!

Kör 90 på 50 väg ya'll

//PoDEBS

Saknar dig mandelmassa Super BJ!!! Kom hem soon, annars slår jag dig nog<3





AJM BACK. typ

Olá pessoal :D
now aj am in da Portugal som ni borde förstått lite och it´s da shit!!! Lyckades smått bränna mig efter 2 dagar hehhe. nej jag var inte desperat efter lite sun. ack och ve
Jag kan då förklara att mina dagar består av...: Vakna, äta frulle. Klä på sig (daah), gå to la beach, hem och äta, beach, hem äta middu, ut och va social me folk, sleepa.
Det kallar jag LOV.
Kommer home på lördag-natt för er people som frågat också. De e apdyrt för mig att svara på sms, men för er people tror ja de e samma pris att skicka som om ja va in la Suede. bra info alla ville veta där med

Hm ja började skriva en grej som hände på flyget, men så ångrade jag mig, för jag tror inte en jeevel bryr sig. hohoho så nu får inte ni veta!!! känner mig grymt evil.

Och btw. jag kan allmänt announce mig som vegetarian nu. (ja blabla "kött is da shit" blabla) lång historia varför ja inte kunde bli de innan men nu så attans bananer!! inga mer djur här inte! om ni nu vaknar mitt i natten och undrade om ja va vegetarian eller inte.. kinda

Och nu har jag liite trist som ni kanske märker. el family tjatar att fixa huset och grejer och jag tittar på en portugisisk såpa med värdelösa skådisar! alltid lika kul :) 
Men ska dra iväg och vara lite social!

//Super-BJ
(Jag har uppdaterat mig till superhjälte om ni undrar. och för folk som vet va BJ står för blir de ju fint också. Ja e faktiskt grymt stolt att just jag fick ett så fint smeknamn!!)

btw. Hanna, grym uppdatering bruden!! Saknar dig som smör min lilla diskborste<3

Tudo o que eu quero (bla bla)

Så, för er tards som inte vet de drar jag till Portugal-land imorrn!! AWESOOOOOMEE!!
sola och bada i Pina (flärp på n:et) Colada!!! Eller de vettefan, men ska iaf träffa polers där och ha skojs som ja vet inte vad!! LYCKLIGA DAGAR. It's going to be legen... wait for it.. DARY :D (nein, inte rip-off)
Tänkte bara säga baj baj och SE YAA OM EN WEEK hohooho! om jag inte bestämmer mig för att "missa" planet. busigt
Men för folk som brukar vara så sociala och skriva äSäMäS och liknande så kan jag berätta att om ni gör det under nästa vecka så kommer inte jag svara. hehhe. dyrt som satan att skicka där nerifrån. SÅ NU HAR JAG FÖRVARNAT.
Jag kan även berätta att vi mellanlandar i Paris. Kan man passa på att gå runt med basker och äta ost och baguetter. vadå fördomar?

Och tack Gud och Allah och alla fina saker som finns i himmelen för detta väder vi fått!! Jag vet iofs att det mest är tack vare mig och min vän VäderGud numero 2 som skapat detta, men iaf. Om det kommer tillbaka snö så vet jag inte vad jag gör. men nu ska vi inte va sånna (jag babblar bara på)


förlåt, men snälla små fjortisar.

Två tjejer ~15 pratar och skrattar högljutt på bussen.
Tjej 1 (högt): GUUUD vad jag är hungrig! Har inte ätit typ på hela dan!
Tjej 2: Jag har en banan i väskan men den är HELT grön.
Tjej 1: Nej, men då vill jag inte ha den. Jag hatar gröna bananer...
Tjej 2: Men om du lägger den i väskan och skakar så... ja, då blir den ju gul!
Tjej 1: Men... Blir den inte bara brun då?
Tjej 2: Jo, men den blir ju mogen. Typ solmogen!
Tjej 2 börjar ivrigt skakar om väskan för att bevisa att hon har rätt. Efter någon minut tar hon upp bananen igen, som fortfarande är helt grön.
Tjej 2: Nu behöver man bara vänta ett tag...



Now I shall snart gå och se film eftersom lilla moi gillar att inte ha något liv!
//BJ (still likin' it)

btw, IPRED-lagen kan suga min ding-dong. All I'm saying

RSS 2.0