Hur man förstör ens humör på 1 sek

Mina damer och herrar, nu ska ni få höra hur man på ett sätt kan gå från Gladaste-bruden-på-jorden till lite mindre glad, irrriterad och trött helt enkelt.

Det var en gång en liten brud som precis hade blivit fri från sin sjukdom, och vaknade upp tidigt på morgonen för att gå till skolan. Hon kände sig pigg och kry, och när hon drog upp persiennerna så fann hon..dun dun dun..SOL! Hallelujah sjöng hennes extremt dyra gospelkör (som hennes pappa Jay Leno hade köpt till henne i julklapp) i bakgrunden.  Hon gör sig i ordning, frukost, borstar tänder och har en helt jävla underbar hairday! hon hittar slappa streetaktiga kläder, och skiter hur det ser ut, det känns bara äckligt bekvämt. Bruden packar sin bag med miljarder saker, handduk, ombyte, och läxböcker på en hög som nästan slår mount everest. Hon finner sina ytterkläder, och halkar ut i riktning mot plugget.

Hon hitter en otroligt bra gaylåt som gör henne happy as hell förutom att hon inte får den ur huvudet. Shake shake ..lalala shake it lalal shake. (lr nått) I plugget skiner hon, hälsar på alla, får leenden tbax. Mr. Armstrong kommer och sjunger "What a wonderful world" i aulan och det kunde inte bli bättre. Patrik the graflärare ler sönder och fattar ingenting av brudens överspralliga beteende, han e en rolig prick han som alltid får upp humöret på en. De fightades lite med star wars laser swords, sen fortsatte dagen.

Det var lite konflikter som uppstod, men de löste sig tillslut. TILL OCH MED DET löste sig.
Till lunch fick man banan. BANANA :') one happy daaaaaay. Ed-man ryckte till precis så som han ska när man petar honom i magen också och bruden mådde otroligt bra. Det var ju sol ute!

Hon plockade upp en vän utan skor, på ryggen och ställde sig ute i solskenet. Sooooooooommarloovv..nanannaaa.
Allt var tjo och tjim och sniffa lim med Tim, fast han var itne där men om han varit det hade vi antagligen gjort det. DÅ! klockan slår 15:00. Alla går hem. Förutom vi som ska ha..matte B. Ett steg in i klassrummet och mörkret tar över i kroppen. Där inne står Dark lord vader och väntar på att hugga av handen av Luuk och hans vänner. Seriöst, depp. King pin svamphår står där framme och smörar bara för att överste Hati e på besök och ska kolla läget på lektionen.

Matte B är inte bra. Punkt
Men jag e inte bitter som sagT! Glad och hipp och happ! Men nu djälvars e det bästa om bruden hoppar in i duschen, RAW BÖRJAR JU SNART!!!! AAWWW JOHAN GLAAANS :'D

Puss till allah!

Heheh! Urani Baba! (Gjord av mig) är aaaassssy mama!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0