In dahh hood! (Haninge)

Okej, förrutom att vi har spelat Halo så har de hänt lite andra dramatiska grejser också.
Vi började med att träffas i Farsta. Sen åkte vi til Hötorget. Sen åkte vi till Medborgarplatsen (där det inte fanns någon snuskfilm). Sen åkte vi till T-Centralen. Sen jäävlars åkte vi till Haninge! Av den enkla anledningen att Jessica blandade ihop Haninge och Huddinge. OCh vi hade ju faktiskt varit i Huddinge nu, så då behövde vi åka till Haninge. Just like that

Och vi kom fram till att Haninges rulltrappor är mördarfällor! eeeviiiiil
Vi kan väl enkelt säga att vi skulle springa upp för en rulltrappa (som gick ner) och i ena sekunden springer Hanna och i andra ligger hon som en pancake i rulltrappan! glädjen spred sig och folk applåderade (en klapp) och skrattade. En gammal tant ojade lite också.
Hanna dog men garvade åt sitt megafail-moment. Det var smärta av högsta grad, och hennes knän grät. Men ni fick en bra historia! Enjoy


Och så var vi på BR! herre min skapare.
Vi tror att vi var gladare än småbarnen där faktiskt. Vi hittade båda det ena och det andra! bl.a Hannah Montana-hår vilket var en gåva från Gud.
Vi vet inte riktigt vad vi gjorde igår, men vi kommer iaf ihåg att det fanns mycket knappar och pip-grejer å trycka på vilket var pure heaven. (yeees vi är inte barnsliga)
Och så spelade vi in asgrymma ljud från en Star Wars-hjälm. tihi
*de går trööögt*

ja. Nu måste Jessica iväg till hennes hood (vilket varken är Haninge eller Huddinge) så dethär är bara, ett lååååångsamt farväääl!



Aloha!

//BJ 'n' P.o.D.E.B.S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0