Pikapoow! (fascinerande ljud)

HOLA INFIDELS! I'm back

Idag när jag vaknade fick jag ett sms, av självaste BJ herself och hon var inte glad. Jag fick klagomål om min uruslaste uppdatering här på vår pysmys blogg, och skuldkänslorna forsade inom mig. Nu fick jag ta mig i kragen lr whatever och slänga ihop ngt känner jag!

Förra veckan var ett helvete helt enkelt. Läxor, prov, redovisningar, tal, uppsatser, tjafs och massa annat som gjorde att man fick nervryck i ögonlocken av all stress och press. Sen e det ju alltid kalas när man får en mysig kommentar av mor sin som var överdirvet spydig, så helst av allt ville man springa till närmast 4sound store, köpa en gigantisk gitarr, dra på Die MF die och drämma instrumentet i skallen på henne. Men så aggressiva ska vi inte va, så det var bara att ta ett djup andetag, smile and wave and just walk away.

Hur som helst lönade sig pluggandet sent på kvällarna, kirrade hem ett MVG på svenska nationella i tal vilket var typ underbart! Sen finns det ju dom som gör ett tal på 5 minuter och har värsta Martin Luther King talet och kirrar hem ett MVG lika lätt som det är att blinka liksom, inte avundsjuk alls. Livet e orättvis, men innerst inne så njuter jag väl av att slita arslet av mig, kanske.


Fan vad kul med party Päss! Lät som det var mkt snusk på G på det dä rkalaset, blir man ju nyfiken damnit ;) Det som står högst upp på min "att göra lista" nu är:

1. Träffa BJ utropstecken gånger tusentriljarder
2. Köpa underkläder
3. Köpa en Sniper
4. Klippa håret
5. Gå på toa

När träffades vi senast, en miljard år sen? Måste snuska oss very soon bruden!!! Damnit, blir fucked up i huvudet annars<3
Jag e också väldigt sugen på att komma på lite idéer till din kommande maskerad...hehe fniss^^


Håll i strumporna nu barn för det som kommer nu är Awesomeness för öronen. I fredags drog jag till Orionteatern med mitt danscrew och såg Bounce's show Caution. Håll i er snart..snart kommer dte...oj oj ..håll...i...aaahh
OMGVADFAKKINGBÄSTGRÄTNÄSTANAVLYCKAAWESOMEUNDERBARTHELTOTROLIGTBARALYCKAPÅBURKVARNING!

För dom som inte förstod vad det stod, så kan jag ju berätta att jag tyckte att det var bra helt enkelt. Svävade på gröna moln hem^^ (grönt ger en liten spykänsla, men rosa moln..gay? grönt e awesome klaga inte) Det var helt jävlans underbart. Showen var sjuk och de e ju så sexymamas att man kan dö. Efter showen hoppar de ut i publiken och drar med oss till ett hörn och stirrar upp mot ett rör i taket. Plötsligt forsar dte ner kletig skum, och BAAm skumparty allesammans! Så där stod man och hoppade till skön musik, med skum upp till midjan och dansade med friggin' bounce :'D  Hoppade in i dansring och shakade ass och wth om det såg fuckat ut, hur ofta dansar man med bounce liksom? like nevah. Gick hem med typ moonboots också pga av det 3 meter höga skummet som fastnat på skorna, underbart hur människor stirrade ^^

Oförglömligt<3 (för dom som inte vet, så är Bounce typ Sveriges kändaste dansgrupp)

BJ!
Om du vill se dom och jag har pengar, så bangar jag inte på att se dom igen, just säg till bruttan!




Jag kan som vanligt klaga på min Matte B lärare och rektorn eftersom att det är måndag, men vill inte förstöra mitt braiga humör så låter sketa vara.

Hör och häpna allesammans, idag hade Princess oD leggins i plugget! Vet inte riktigt hur det gick till, men tror att ngt spontant föll mig in när jag faktiskt drömde om hur underbart mjuka leggins är, och ville ha ngt soft nära el body, så där gick jag till plugget i leggins. Ack och ve. Undvek såklart alla speglar och skämdes är min tjejness, men det var mysigt att springa runt i girliepants och strumpor, dagis here I come again! Så, nu fick ni höra lite konstigheter också, don't have nightdreams dudes.

Nu ska jag gå ut i el oxygen.

Bah bah
//PoDEBS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0