Get your towels ready, its about to go down!

Yo Yo YOOO! Whatta fakk is happening in here ya'll?!

Nämen allvarligt, hej hopp igen alla.

Vet inte varför men nu ska det bli lite random bloggilation igen bara för att ni ska kunna läsa ngt trevligt innan ni däckar ikväll...kanske.

Anyway, det är slutet av oktober nu, hej vad det går. Regn och rusk och blad och löv (wtf is the difference?) på marken och massa brudar/tanter/kvinnliga varelser klädda i päls. What's that all about? Ingen som sticker ut med en liten fin halsduk gjord av fiskfjäll inte, näädå.  Nämen helt seriöst, dagens DISS går till folk med päls bärandes på kroppen. (Kan ju misstolkas till ngt väldigt vackert). Apornas planet nästa.

Mitt i allt hemska hårstrul får vi ju inte glömma att hösten faktiskt bjuder på fina färger och myskänsla och framför en veckas lov! Nej usch så skönt det ska bli, ligga kvar under täcket på mornarna och pilla på sig själv tills någon tvingar upp en. Kommer bli awesome. Ngt annat som e übergrymt med lovet e att BJ och PoD kommer kunna dejta ordentligt, och eftersom att min grymma SuperBJ har skvallrat för mig om hennes senaste nedladdad filmer(gott folk, nedladdning är emot lagen, köp er film på film2home...) så tycker jag personligen att hon lätt är värd en Emmy lr ngt annat ståtligt. Fo sho.

Imorgon e det min sista dag på praktiken, som jag gjorde på det enorma filmbolaget BONVER, tackar som frågar. Därför jag gjorde lite random PR för film2home, jag är more or less tvungen till det, hjärntvättad. Duktig som jag e stressade jag hem för att baka lite gottans kladdkaka till imorgon och bjuda alla udda kolleger så att det kommer att minna den mystiska tjejen som bjöd på kladdkaka, skulle kännas bra att bli ihågkommen så.

Efter baket och lite matlagning som pojken min hjälpte till med så bar det iväg till dansen, där vi nu för tiden leker B-girls med vår nya Breaklärare. Han e ascool, jag vill vara honom. Han lär oss coola saker, det ser så jähla coolt ut när han utför stegen, men han är tyvärr ingen magiker..För när vi utför samma steg så känns det lite som en hängning... Lite brutalt kanske men det e frustrerande att man ser ut som en rakt uppochnervänd struts som försöker dansa break när man kollar sig i spegel, fågelholk nästa.

Jaja, mer behöver ni väl inte veta om mina sexiga skills.

Det jag egentligen ville med hela detta inlägg var förstås att babbla på om lite skit, men också att presentera er för tre väldigt fina grabb. The lonely island. Fy fan vad bra jag mår när jag hör deras låtar, det e bara fint.

Min personliga favoritlåt e väl...Dick in a box. Titeln säger väl allt?  Smakprov kommer:

Hey girl I got somethin' real important to give you
So just sit down and listen
Girl you know we've been together such a long long time
And now I'm ready to lay it on the line 
You know it's Christmas and my heart is open
wideGonna give you something so you know what's on my mind
A gift real special, so take off the top
Take a look inside...it's my dick in a box

 

De e fakking awesome, tåls att lägga ner lite tid för att lyssna på.
Mitt övertygande ord blir, Ett skratt förlänger faktiskt livet fuckers.

We like sports and we don't care who knows!

//PoDEBS



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0