"Titta vad många, fina stånd Jessica"

Helliiu hele högen,
PoD e här med er denna kväll för att berätta kort och gott om dagen som har passerat, omtänksam som jag är.

Idag firade jag och BJ våra födelsedagar genom att gå på en extremt intim date inne i stan, grattis på oss :) Vi är helt enkelt inte speciellt kräsna, och tänker ekonomiskt. Plus att vi älskar varandra vilket gör det ännu mer snuskigt.

Väl inne i den fullsmockade staden, som idag luktade snopp enligt BJ, så tog vi vår traditionella vandring från Hötorget och mot..where ever. Efter sådär 10meter så kommer det fram en exalterad brontosaurius fram till oss och frågar om vi vill vara med i en hip hop video. Självklart blev vi väldigt smickrade, fnissade till och gjorde oss redo för att skaka rumpa tills vi dog. Fast i verkligheten så sa vi egentligen "nej tack" och gick in på HM för att köpa hårsnoddar istället.

Resan fortsätter genom stan, runt, och tbax. Det finns många roliga människor i stan, och vissa tycker tydligen att vi ser roliga ut också. Trevlig snubbe det där som pekade och apgarva i våra ansikten. Det var dagens goda gärning som vi tilldelade denna välklädda man.

Som vanligt när vi e på date så vet vi inte vad vi ska äta, men det e något som alltid drar oss till pressbyrån och hemköp. Det blev helt enkelt en varsin sallad på ett osopat golv under ett underbart doftande, exotiskt träd. Efterrätten blev dock lite mer fansy och placerades i en trapp, där man kunde finna både det ena och det andra.
Tacka gud att vi satte oss där efter BJ:s "flaskincident". Den flög, den studsade, det blev jordbävning, BJ sprang efter, hon sprang tillbaka, alla kollade och hallelujahkören sjöng sin glada sång. Underbart <3

Vi såg många kändisar idag också. Han som spelar Gustav Svensson i (Svensson Svensson), lite idol-fjollor och BJ hittade tydligen en av våra Kollegor, Paow. En famous lite fjortisbloggare som ligger nära våra hjärtan. (have no clue who she is)

Allt som allt var det förstås en awesome dag, och det är verkligen intressant hur äventyren kan hitta oss utan att vi letar efter dem. Jag klagar inte. 

Till er trogna bloggläsare har BJ och PoD nu lagt upp en profilbild bara för er skull. Enjoy everyone!

Vi är bara oss själva, resten avgör ödet.

Puws<3 //PoDEBS


Gustav Svensson, en man som ligger nära våra hjärtan<3


Kommentarer
Postat av: Stephanie

hahha du är för rolig :D

2009-09-12 @ 22:23:04
URL: http://puffslime.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0